Wasvernis Wit

€ 6,00

Levering binnen 1-2 werkdagen.

Wasvernis Wit  

Wasvernis zorgt voor een doorleeft, verouderd en stoer effect.

More details

Meer informatie

Algemeen
Wasvernis Wit zorgt voor een doorleeft, verouderd en stoer effect.

Toepassing
De wasvernis kan toegepast worden op:

Loogbeits
Krijtverf
Kalkverf

Voorbereiding
Op de loogbeits, krijtverf of kalkverf kan de wasvernis worden aangebracht na 2-3 dagen. Er hoeft niet geschuurd worden. Indien de wasvernis niet wordt aangebracht over loogbeits, krijtverf of kalkverf moet het oppervlak schoon, droog en vetvrij zijn als de wasvernis word aangebracht.

Aanbrengen en droogtijd
De wasvernis wordt aangebracht met een vochtige doek of kwast, in de richting van de nerf. Na het aanbrengen wordt de overtollige was weg geveegd met een doek. Hierdoor krijgt de ondergrond een doorleefde, antieke look.

Afwerking
Na droging (2-3 dagen) kan de wasvernis afgewerkt worden met de mat en sterk. De kleur wordt hierdoor voller/donkerder.

Rendement
± 3m² per 250ml
± 10m² per liter

Wilt u de wasvernis laten aanbrengen door Jett Wonen? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Jett Wonen Landelijke Stijl garandeert dat de informatie van dit blad haar ervaring en technische en wetenschappelijke kennis bevat. Desondanks acht Jett Wonen Landelijke Stijl zich niet aansprakelijk voor de resultaten die door het gebruik van haar producten worden verkregen, aangezien de verwerkingsomstandigheden niet door Jett Wonen Landelijke Stijl worden gecontroleerd.