Keukenaccessoires 

een greep uit onze collectie

Houten accessoires
Oud houten taart plateau

Oud houten taart plateau inclusief mondgeblazen glazen deksel. Dit plateau heeft een prachtige voet welke is voorzien van een glazen deksel. Door het mondgeblazen glas krijgt dit taart plateu een fantastische look. De afmeting van het oud houten taart plateau is: 33 x 33 x 33

€ 79,95
Geen voorraad
Woonaccessoires
Wooden wall shel

Prachtig wandrek met 6 lade's van Aura Peeperkorn.Dit wandrek is gemaakt van oud teak hout en heeft een antraciete kleur.

€ 192,50
Levertijd 1-2 werkdagen
Woonaccessoires
Chinese rijstmaat small

Chinese rijstmaat small.Dit mooie item is afkomstig uit China en is super leuk met een droogboeket of te gebruiken als fruitmand.Een leuke versiering in ieder landelijk en stoer interieur. De afmetingen zijn: 35 cm breed 35 cm diep en 24 cm hoog.

€ 169,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Woonaccessoires
Chinese rijstmaat Large

Chinese rijstmaat.Dit mooie item is afkomstig uit China en is super leuk met een droogboeket of te gebruiken als fruitmand.Een leuke versiering in ieder landelijk en stoer interieur. De afmetingen zijn: 39 cm breed 39 cm diep en 27 cm hoog.

€ 197,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Woonaccessoires
Chinese emmer

Chinese emmer.Dit mooie item is afkomstig uit China en is super leuk met een droogboeket of te gebruiken als fruitmand.Een leuke versiering in ieder landelijk en stoer interieur. De afmetingen zijn: 41 cm breed 26 cm diep en 43 cm hoog.

€ 119,95
Levering binnen 1-2 werkdagen.