Interieuradvies

In mijn winkel Jett Wonen presenteer ik een sfeer die zich het beste laat beschrijven als een “Landelijke Stijl”. Maar het is ook vooral mijn stijl! De sfeer waar ik mij het beste bij thuis voel. De stijl die me elke dag weer inspireert, die me nooit verveelt en waar ik enthousiast over ben. Zo ben ik nu eenmaal. Die landelijke stijl, dat is Jett Wonen, dat ben ik.

En als u ook van die stijl houdt, dan ben ik dé persoon om samen met u, een nieuw interieur te ontdekken. Ja want dat is het echt. Al was het maar omdat ik ook elke keer weer nieuwe, unieke items ontdek. Interieur items die ik graag plaats in mijn winkel, of in uw interieur.

Ik ben dus niet van strak en plastic. Ook MDF en spaanplaat komen in mijn woordenboek niet voor. Er is voldoende mogelijk in eerlijke materialen, oude elementen die verwerkt worden in nieuwe toepassingen. Van kasten, tafels en klein-meubelen tot vloeren. Voor wanden en ramen zijn de bijzondere collecties verven en gordijnstoffen een perfecte toevoeging. Zo wordt een interieurplan een sfeerplan voor uw salon, een kamer of complete inrichting.

Ik weet waar ik van houd, en u?

Mijn passie voor een landelijke stijl mag inmiddels duidelijk zijn. Maar daarmee weet ik nog niet wat u graag in uw interieur wenst. De hoofdlijn is duidelijk. Maar persoonlijke voorkeuren voor uitstraling, kleurgebruik of stoffen, neem ik graag in mijn interieuradvies mee. De beste start is een bezoekje aan mijn winkel aan de Oude Vismarkt 38 in Zwolle. Dat wordt uw eerste ontdekkingstocht in mijn wereld van landelijk wonen.

Ik kan u dan persoonlijk laten kennismaken met mijn stijl en assortiment. Natuurlijk, voor de unieke stukken geldt, dit is het en de volgende tafel is altijd weer anders. Maar u krijgt zeker een goed beeld. Een volgend bezoek is dan bij u thuis om tot een eerste indruk te komen van mogelijkheden en toepassingen. En zo ontwikkelt zich een uniek interieuradvies met unieke items.

Een interieuradvies is een persoonlijk advies van mij, aan u. Ik maak daarom graag een afspraak om dit zo goed mogelijk te kunnen realiseren. U mag altijd zo binnen lopen bij Jett Wonen, maar als u mijn volledige aandacht wenst, is een afspraak maken wel zo prettig. Dan neem ik er alle tijd voor.