Gordijnen

Open en gesloten, altijd sfeervol.

Gordijnen zijn samen met de wanden en de vloer, het grootste interieur element in uw kamer. Dat moet je niet zomaar laten hangen, dat moet er staan! De gordijnen in mijn collectie hebben dat verrassingseffect, in kleur, stofuitdrukking en design. Het maakt natuurlijk veel uit of je voor linnen of katoen kiest. En dan de kleuren, alle schakeringen zijn beschikbaar en vaak met ‘n extra effect door de stofbehandeling. Van een bijzonder kreukeleffect tot opgebrachte stiksels.

Maak van je gordijnen een belangrijk interieur element, zeg ik altijd. En met de collecties die ik bij Jett Wonen presenteer, lukt dat zeker.

Decoreer uw ramen!

Het belang van mooie gordijnen is duidelijk. Soms kunnen uw ramen, als de gordijnen open zijn, ook nog wat decoratie gebruiken. Dan zijn shutters, blinds, plissés, jaloezieën of rolgordijnen een goede oplossing. Vooral bij de licht-doorlatende dessins geven ze de ruimte die passende uitstraling. En afhankelijk van het type en de uitvoering kunt u ‘spelen’ met de lichtdoorlatendheid of het doorzicht dat u nog wenst. Half open, gedeeld open of bij lamellen verschillende standen die meer of minder de buitenwereld laten zien.

Natuurlijk is mijn collectie raamdecoratie gericht op mijn stijl van inrichten. Ik heb geen brede collectie, maar juist een heel specifieke. Een klein gedeelte kan ik u laten zien in mijn winkel. Voor de rest was in de winkel geen ruimte, maar wel in mijn interieurplannen. In dat geval zorg ik voor goede stalen en een uitgebreide keuze in uitvoeringen en kleuren.

Wat wilt u tegen houden? De zon, inkijk, kou of juist warmte. Voor elke functionele toepassing is wel een product te vinden. Ik adviseer u graag, in kleur, dessin en functie, van licht-doorlatend tot totaal verduisteren.