RAW Stones 

RAW Stones: Karakteristieke vloeren met een unieke uitstraling en beleving

Na een lange zoektocht voor een vloer die zowel een authentieke, karakteristieke en unieke uitstraling heeft met de voordelen van een moderne en hedendaagse vloer hebben wij dit schitterende product gevonden “Raw Stones”. De “RAW Stones” vloeren kunnen toegepast worden in iedere ruimte. Ze geven een prachtige weerspiegeling van de mediterrane straatjes en hebben een warme sfeervolle uitstraling. Deze vloeren sluiten daardoor naadloos aan bij iedere woonstijl.

RAW Stones Jett Wonen   RAW Stones

Waarom zijn RAW Stones unieke vloeren?

Door diversiteit in de afmeting wordt iedere vloer maatwerk. De vloeren kunnen geheel naar uw wens worden samengesteld. Hierdoor krijgt u een unieke vloer die perfect aansluit bij uw interieur en woning.De RAW Stones zijn samengesteld uit natuurlijke materialen en dat levert een duurzame, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer op. Bovendien zijn RAW Stones door een minimale vloerdikte en optimale warmtegeleiding zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de toepassing van een speciale coating kunnen de RAW Stones worden toegepast in de badkamer of een wellness ruimte. De stenen vloeren van RAW Stones zijn slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

Welke verschillende soorten RAW Stones zijn er beschikbaar?

RAW Stones zijn leverbaar in de types: Abbey, Abbey Exterior, Terpstra, Waaltjes, Triple & Trapist, Limbo's, MAXX en de Alfa.

Benieuwd? Vul het formulier in?

Abbey 

Abbey RAW Stones zijn geïnspireerd zoals deze vroeger werden gebruikt in Abdijen. Abbey Stones worden geleverd in verschillende afmetingen. Iedere vloer krijgt daardoor een speels patroon en een eigen unieke uitstraling. Naast het verschil in uitstraling wordt er steeds gezocht naar bijzondere exemplaren.

Abbey RAW Stones   RAW Stones Abbey

Abbey Exterior

De RAW Stones Abbey Exterior varieert net als de binnenlijn qua afmetingen en deze buitentegels worden eveneens in wildverband gelegd. De Abbey Exterior heeft een dikte van ongeveer 2.2 cm en is verkrijgbaar in een mix van zeven zelfde tinten, net als de binnenvloeren. De Abbey Exterior is zeer geschikt als tegel rondom zwembaden, het terras of de oprit en middels verlijming eenvoudig zelf te verwerken of aan te brengen door een hovenier op een zandondergrond. De Abbey Exterior is onderhoud onderhevig en dient middels de onderhoudsprotector, afhankelijk van gebruik en aard van vervuiling, te worden voorzien van een laag protector.

RAW Stones Abbey Exterior   

Terpstra

Terpstra Stones zijn afdrukken van originele kasseien. Ook wel bekend onder de naam “kinderkoppen” dit duidt op de grootte van de steen. De Terpstra RAW Stones worden in variërende afmetingen geleverd.

RAW Stones Terpstra   

Waaltjes

Waaltjes zijn afdrukken van originele handgebakken waaltjes. De RAW Stones Waaltjes worden ook wel bricks, waalformaat of 5-duimers genoemd. De Waaltjes hebben een afmeting van 5 x 20 cm.

RAW Stones Waaltjes   Waaltjes RAW Stones

Triple & Trapist

Beide uitvoeringen vertegenwoordigen de strakkere lijnen in onze collectie en bestaan uit banen welke in verschillend verband gelegd kunnen worden. Juist daardoor zal er altijd een uniek patroon ontstaan. De RAW Stones Triple bestaat uit drie verschillende maten en de RAW Stones Trapist heeft één maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in?

Triple en Trapist RAW Stones   RAW Stones Triple en Trapist

Limbo's

Limbo’s hebben wij onze tegel genoemd die specifiek dient te worden toegepast op wanden. RAW Stones Limbo’s zijn afdrukken van de antieke bakstenen waarmee de oude boerderijen in Limburg werden gebouwd.

Limbo's RAW Stones   RAW Stones Limbo's

MAXX

De RAW Stones MAXX is een wat grotere variant van de originele kasseien, waarin wij ook onze Terpstra’s hebben uitgevoerd, ook wel bekend onder de naam ‘kinderkoppen’. Dit grotere formaat maakt dat de MAXX tegel zich optisch prima aanpast aan elke ruimte.

MAXX RAW Stones   RAW Stones MAXX 
Fotocredits; Jadestyling

Alfa

Nieuw in het assortiment van RAW Stones is de Alfa Stone. Een knipoog naar de oude Estriken in de afmeting van 16 x 16 cm. Een mooie aanvulling op het bestaande assortiment van RAW Stones.

Wat kosten RAW Stones?

Benieuwd wat deze vloeren nou eigenlijk kosten? Deze vraag kregen wij vaker, vandaar dat wij een blog hebben geschreven over de prijs van Raw Stones vloeren. Kom voor de actuele tarieven en om deze geweldige vloeren te zien naar onze showroom in Zwolle! 

In welke kleuren zijn RAW Stones beschikbaar?

Alle type RAW Stones zijn leverbaar in de volgende zeven kleuren:
Concrete, Mud, Clay, Volcano, Fossil, Minural en Tunder.

Laat je gegevens achter zodat we contact met je op kunnen nemen over de mogelijkheden.

een greep uit onze collectie

RAW Stones
RAW Stones type Abbey

Abbey Stones variëren qua afmeting waardoor er verschillende speelse patronen kunnen worden gelegd, o.a. wildverband (Romaans verband) of halfsteensverband.Bent u geïnteresseerd in een RAW Stones vloer, vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom in Zwolle. 

€ 132,95
Levering in overleg
RAW Stones
RAW Stones type Terpstra

Terpstra Stones zijn afdrukken van originele kasseien. Ook bekend onder de naam Kinderkoppen. In variërende afmetingen worden de Terpstra Stones geleverd. Bent u geïnteresseerd in een RAW Stones vloer, vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom in Zwolle.

€ 132,95
Levering in overleg
RAW Stones
RAW Stones type Waaltjes

De waaltjes zijn afdrukken van originele oude handgebakken waaltjes. Bent u geïnteresseerd in een RAW Stones vloer, vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom in Zwolle. 

€ 132,95
Levering in overleg
RAW Stones
RAW Stones type Triple

Triple Stones vertegenwoordigd de strakkere lijnen in de RAW Stones collectie en bestaat uit banen welke in verschillend verband gelegd kunnen worden. Bent u geïnteresseerd in een RAW Stones vloer, vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom in Zwolle.

€ 132,95
Levering in overleg
RAW Stones
RAW Stones type Trapist

Trapist Stones vertegenwoordigt de strakkere lijnen in de RAW Stones collectie en bestaat uit banen welke in verschillend lengtes gelegd kunnen worden. Bent u geïnteresseerd in een RAW Stones vloer, vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom in Zwolle.

€ 132,95
Levering in overleg
RAW Stones
RAW Stones Cleaner 1 ltr.

RAW Stones Cleaner is een geconcentreerde vloerreiniger met een waterafstotend effect na droging.

€ 49,50
Levertijd binnen 1-2 werkdagen