Metallic verf 

Carte Colori Metallic VerfMetallic verf is een dekkende verf op waterbasis voor binnen en is te gebruiken op onder andere wanden, plafonds, metaal, meubels en ander houtwerk. Metallic verf brengt je muur tot leven en geeft een bijzondere sfeer aan je interieur. Deze verf bevat kleine deeltjes die het licht reflecteren. Om het mooiste effect te krijgen kun je de verf dan ook het beste aanbrengen op plekken waar veel natuurlijk buitenlicht op valt. Je muur ziet er op elk tijdstip van de dag weer anders uit.

Verkrijgbaar in de kleuren: Goud, Principessa, Metallo, Glamour, Chiara, Copper, Tin en de nieuwe kleur Messing.

Bijzondere effecten met Metallic verf

Metallic verf is bijzonder geschikt voor het aanbrengen van bijzondere accenten in je interieur. Een complete muur met metallic verf bewerken iets te heftig? Ook met een mooi sjabloon of vlak op de muur zorg je voor een echte eyecatcher in je interieur! Gladde muren laat je sprankelen met metallic verf en ruwe muren kun je met metallic verf extra benadrukken. Maar ook meubels geef je sprankelende make-over met metallic verf. Aanbrengen in 1 richting zorgt voor een rustig effect maar door juist verschillende richtingen toe te passen creëer je weer unieke bijzondere effecten.

Metallic Verf Stuctechniek

 Carte Colori Metallic Verf
 

een greep uit onze collectie

Metallic verf
Carte Colori Metallic verf...

De Carte colori metallic verf kleur glamour komt uit de kleurenkaart Maquillage. Deze kleurenkaart is gebaseerd op make-up tinten en bevat kleuren die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Zo creëer je een stijlvolle authentieke sfeer. Rendement: ongeveer 8-10 m2 per liter per laag metallic verf, afhankelijk van de verwerking, ruwheid en...

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Metallic verf
Carte Colori Metallic verf...

De Carte Colori metallic verf kleur chiara komt uit de kleurenkaart Bambina. Deze kleurenkaart bevat vrolijke kleurrijke tinten die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 8-10 m2 per liter per laag metallic verf, afhankelijk van de verwerking, ruwheid en porositeit van de ondergrond.

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Metallic verf
Carte Colori Metallic verf...

De Carte Colori metallic verf kleur principessa komt uit de kleurenkaart Bambina. Deze kleurenkaart bevat vrolijke kleurrijke tinten die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 8-10 m2 per liter per laag metallic verf, afhankelijk van de verwerking, ruwheid en porositeit van de ondergrond.

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Metallic verf
Carte Colori Metallic verf...

De Carte Colori metallic verf kleur metallo komt uit de kleurenkaart Bambino. Deze kleurenkaart bevat stoere kleurrijke tinten die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 8-10 m2 per liter per laag metallic verf, afhankelijk van de verwerking, ruwheid en porositeit van de ondergrond.

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Metallic verf
Carte Colori Metallic verf...

De Carte Colori metallic verf kleur copper komt uit de kleurenkaart Les Lins. Deze kleurenkaart is gebaseerd op sleetse linnenstoffen en bevat tinten die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 8-10 m2 per liter per laag metallic verf, afhankelijk van de verwerking, ruwheid en porositeit van de ondergrond.

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Metallic verf
Carte Colori Metallic verf Tin

De Carte Colori metallic verf kleur tin komt uit de kleurenkaart Gouden Eeuw. Deze kleurenkaart is gebaseerd op de prachtige schilderijen van de oude meesters en bevat tinten die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 8-10 m2 per liter per laag metallic verf, afhankelijk van de verwerking, ruwheid en porositeit van de...

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.