Woonaccessoires

Leuk om te houden of te geven!

Ik zorg ervoor om bij Jett Wonen altijd een ruime collectie woonaccessoires te hebben. Veel daarvan is net zo uniek als mijn salontafels en kasten. Je neemt ze alleen makkelijker mee en ze zijn ook geschikt om cadeau te geven, of jezelf cadeau te doen.

En gelukkig ontdekken steeds meer mensen dat. Dat doet de collectie snel wisselen en net zoals bij de unieke meubelen, een exact gelijke tweede bestaat niet. Als u dus die gong nog even op u wil laten inwerken, kan die de volgende week verkocht zijn. Dan moet u het met de echo doen, want die zelfde gong komt nooit meer terug. Maar natuurlijk wel andere sfeermakers.

En dat geldt ook voor die unieke fruitschaal. Dat was vroeger een opvangbak bij een fruitpers. Een echte eyecatcher voor op tafel, met die lange uitschenktuit. Ik kan deze maar aan één klant verkopen. Voor de volgende heb ik wel andere leuke items, maar nooit meer die ene schaal.

Ook leuk om te geven zijn mijn collectie Woodwick kaarsen. Die collecties worden ambachtelijk gemaakt en in series die wel aangevuld worden.  

Alvast een beetje inspiratie opdoen? Klik dan op één van de onderstaande buttons.
 

woonaccessoires  CADEAUBONNEN  Textiel