Vloeren 

BIJZONDERE VLOEREN.

Het lag in een kostschool of een abdij en gelukkig is het behouden. Want of het nu om tegelvloeren gaat of hout, de sporen van ruim honderd jaar gebruik hebben de vloerdelen niet alleen getekend maar ook karakter gegeven.

Met de grootste zorg zijn die oude vloerdelen gedemonteerd en in praktische segmenten verdeeld. Zo kunt u uw nieuwe keukenvloer uitvoeren in abdij- of kostschoolstijl. U hoort geen vespers meer of hollende kinderen, maar verder is de sfeer compleet.

Dat geldt ook voor mijn andere vloeren. Ook al zijn ze nieuw gemaakt, Belgisch hardsteen of natuursteen is ook honderden eeuwen geleden gevormd en pas nu verwerkt tot een schitterende vloer. Kom gerust eens kijken naar de collecties in mijn winkel. Ik kan u zo een goede indruk geven van wat u kunt verwachten.
 

DE ZACHTE KANT VAN UW VLOER.

Vloerkleden, karpetten en tapijten zijn weer helemaal in. En gelukkig maar. Want hoe mooi een oude tegelvloer, oud hout of plavuizen ook zijn. Het blijven harde vloeren. Vooral waar zacht en warmte een grote rol spelen is de combinatie van hard en zacht mijn antwoord. In de huiskamer, onder de eettafel of onder het zitje in de serre.

Dezelfde keuze in stoffen en dessins als bij de gordijnen, heeft u in vloerkleden. Je kunt gaan voor ‘veilig’ passende tinten of wat meer gewaagdheid. Dan mag het best wel spetteren, qua kleur en beleving bedoel ik dan. Een mooi, tikkeltje brutaal kleed onder de salontafel die al veel heeft meegemaakt. Ik vind dat het kan. Het valt zeker op en dat mag een interieur toch ook doen?

een greep uit onze collectie

RAW Stones
RAW Stones type Abbey

Abbey Stones variëren qua afmeting waardoor er verschillende speelse patronen kunnen worden gelegd, o.a. wildverband (Romaans verband) of halfsteensverband.Bent u geïnteresseerd in een RAW Stones vloer, vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom in Zwolle. 

€ 132,95
Levering in overleg
RAW Stones
RAW Stones type Terpstra

Terpstra Stones zijn afdrukken van originele kasseien. Ook bekend onder de naam Kinderkoppen. In variërende afmetingen worden de Terpstra Stones geleverd. Bent u geïnteresseerd in een RAW Stones vloer, vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom in Zwolle.

€ 132,95
Levering in overleg
RAW Stones
RAW Stones type Waaltjes

De waaltjes zijn afdrukken van originele oude handgebakken waaltjes. Bent u geïnteresseerd in een RAW Stones vloer, vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom in Zwolle. 

€ 132,95
Levering in overleg
Manoir Marie
Ambachtelijke Adel Mix

Ambachtelijke Adel mix een vloer met verschillende structuren en prachtige kleuren. De Ambachtelijke Adel mix kan zowel binnen als buiten worden toegepast.Bent u geïnteresseerd in de ambachtelijke Adel mix, vraag vrijblijvende een offerte aan via ons contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom in Zwolle. 

€ 96,00
Levering in overleg.
Manoir Marie
Ambachtelijke Terracotta...

Ambachtelijke Terracotta Bruin Grijs een vloer met prachtige kleur schakeringen. De Ambachtelijke Terracotta bruin grijs kan binnen en in overdekte buiten ruimtes worden toegepast.Bent u geïnteresseerd in de ambachtelijke Terracotta bruin grijs, vraag vrijblijvende een offerte aan via ons contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom in Zwolle. 

€ 156,00
Levering in overleg.
Manoir Marie
Oude Blauwe Waaltjes

De oude blauwe waaltjes zijn oude, gerecupereerde bakstenen. De oude blauwe waaltjes kunnen binnen en in overdekte buiten ruimtes worden toegepast.Bent u geïnteresseerd in de oude blauwe waaltjes, vraag vrijblijvende een offerte aan via ons contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom in Zwolle. 

€ 103,00
Levering in overleg.