Pure en Original Verf 

Pure & Original


Sinds 2019 zijn wij officiële ster dealer van Pure & Original. Als ster dealer hebben wij een breed aanbod van alle verschillende producten van Pure & Original. Op onze mengmachine kunnen wij alle kleuren uit voorraad leveren. In onze showroom in hartje Zwolle kunt u alle kleuren op groot formaat bezichtigen. Diverse wanden in onze showroom zijn geschilderd met de kleuren van Pure & Original. Op deze wanden hebben wij diverse verftechnieken toegepast zodat u een juiste sfeer en beleving kunt ervaren. 

Verf met respect voor mens en natuur

Wij maken onze verf met liefde en respect voor mens en natuur. Zo gebruiken wij uitsluitend 100% natuurlijke en organische pigmenten en houden wij het percentage VOS zo laag mogelijk. Onze VOS waarde zit zelfs bij al onze producten ver onder de EU norm, tot zelfs 0%.

Daarnaast is alle verf op waterbasis en bevat deze zo min mogelijk schadelijke stoffen. Door de bewuste keuze voor deze ingrediënten is de kans op een allergische reactie minimaal.

Pure en Original verf

Welke verf is geschikt voor welke ruimte?

Wij begrijpen dat er veel ruimtes zijn die aardig wat te verduren krijgen. Neem bijvoorbeeld de hal en de kinderkamer. Ook wil je graag dat ruimtes zoals de keuken en badkamer gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarom bieden wij de Licetto, een zeer matte en egale verf zonder kleurnuances, die waterafstotend en krasvast is. De wand is dan gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje, en zullen er geen glans vlekken achterblijven.

Naast de Licetto bestaat ons assortiment uit; Fresco kalkverf, Classico krijtverf, Marrakech Walls met beton- of Tadelakt look, Traditional Paint lak, Carazzo universele lakverf en Kalei gevelverf. Ook bieden wij diverse aanvullende producten aan zoals kwasten, producten voor de voorbereiding zoals primers en ontvetter, en voor de afwerking een sealer om de wanden goed te kunnen schoonmaken.

Hoe kun je verf het beste aanbrengen?

Op welke ondergrond je welke verf kunt aanbrengen en hoe je dat het beste kunt doen, leggen wij je graag uit. In onze showroom hebben wij alle technische fiches. Hier staat duidelijk beschreven wat je wel en niet kunt doen met de verf. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kun je deze uiteraard stellen via ons contactformulier.

Pure en Original kleuradviesKleur en interieuradvies

Een andere sfeer in huis, of ga je binnenkort verhuizen? Wil je graag advies om samen de juiste kleur en verf keuzes te maken? Jett Wonen Landelijke Stijl biedt gratis kleur en interieuradvies aan.

Welke kleuren en verfsoorten geven nu net dat speciale effect dat je zoekt?
Vullen deze kleuren elkaar aan of juist niet?
Maakt deze kleur de ruimte nu groter of kleiner?
Hoe maak ik die landelijke of juist moderne sfeer met kleur en type verf?

Een goed gekozen kleur verrijkt de woning. Wij van Jett Wonen zijn u graag van dienst met onze deskundige kennis en advies. Laat ons een berichtje achter via het contactformulier, en laat je vrijblijvend adviseren. Na afloop van het kleuradvies ontvang je gratis de Pure & Original handgeschilderde kleurenfolder.

Het kleuradvies in de winkel geven we gratis. Als je het advies liever bij je thuis wenst, rekenen wij hier een vergoeding voor.

Ook bieden wij online kleur en interieuradvies aan. Voor dit online advies kunt u telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wilt u de Pure & Original verf laten aanbrengen door Jett Wonen? Dat kan natuurlijk ook! Laat uw gegevens achter via ons contactformulier wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Momenteel staan er nog geen producten online, maar achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt :-) Mocht u toch iets willen bestellen, doe ons een berichtje of telefoontje en wij helpen u graag.

  

een greep uit onze collectie

Krijtverf Classico
Pure en Original Classico...

Pure en Original Classico krijtverf. Zo zacht en poederachtig, je zou het haast willen aanraken. De kleuren zijn intens en krachtig. Door speciale, fluweelpoederige en matte uitstraling gecombineerd met de volle diepe kleuren van de Classico krijtverf, geven deze jouw woning een exclusieve uitstraling. Rendement: ongeveer 4-5 m2 per liter op basis van 2...

€ 13,10
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Kalkverf Fresco
Pure en Original Fresco...

Pure en Original Fresco kalkverf. Fresco is een 100% minerale en zeer milieuvriendelijke kalkverf. De uitstraling wordt bepaald door de wijze van aanbrengen en de omstandigheden waaronder de verf wordt aangebracht.Rendement: ongeveer 4-5 m2 per liter op basis van 2 aangebrachte lagen Fresco kalkverf.

€ 60,05
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Marrakech Walls
Pure en Original Marrakech...

Pure en Original Marrakech Walls. Geef je muren een exclusieve en luxueuze Tadelakt look met Marrakech Walls. Door de verf op verschillende manieren aan te brengen kun je verschillende eindresultaten behalen. Rendement: ongeveer 6-9 m2 per liter op basis van 2 aangebrachte lagen Marrakech Walls.

€ 145,60
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Licetto afwasbare muurverf
Pure en Original Licetto...

De meeste matte verven nemen snel vuil en vocht op en zijn niet of nauwelijks afwasbaar. Licetto is anders! Door de unieke en afwasbare eigenschappen is Licetto zelfs toe te passen in de keuken en in de badkamer. Vuil en kalkaanslag zijn geen enkel probleem. Rendement: ongeveer 4-5 m2 per liter op basis van 2 aangebrachte lagen Licetto afwasbare muurverf.

€ 55,75
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Traditional Paint Lakverf
Pure en Original...

Traditional Paint lakverf is een sterke lakverf voor binnen en buiten. De lakverf is toepasbaar op onder andere deuren, kozijnen, houtwerk, MDF, radiatoren en PVC.  Rendement: ongeveer 6-12,5 m2 per liter op basis van 2 aangebrachte lagen Traditional Paint Lakverf.

€ 64,85
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Carazzo lak en vloerverf
Pure en Original Carazzo...

Carazzo lak en vloerverf is een universele lakverf welke uitermate geschikt is als supersterke vloerverf en trapverf. Rendement: ongeveer 5-6 m2 per liter op basis van 2 aangebrachte lagen Carazzo lak en vloerverf.

€ 80,35
Levering binnen 1-2 werkdagen.