Meubels 

MEUBELS DIE ZIJN ZOALS ZE VOELEN, EERLIJK!

Is een stoel gewoon een stoel, of een uitnodiging om gezellige bij elkaar te zijn? En een kast? Een handige manier om spullen op te bergen, of een baken in het interieur? Is een tafel de oplossing om niet van de grond te eten, of een meetingpoint van het gezin?

Gaat het om de functie, of de combinatie met vorm en sfeer?

Wat mij betreft dat laatste. Een stoel moet goed zitten, een tafel groot genoeg zijn voor de familie met vrienden en een kast moet kunnen bergen wat u niet wil zien. Met die functie moet het goed zitten. Maar meubelen kunnen ook sfeermakers zijn. En de collectie die ik bij Jett Wonen presenteer, heeft dat allemaal.

Ik kies graag voor een spannende combinatie van oud, met nieuw. Doorleefde panelen die het sluitstuk vormen van een nieuw gemaakte kast. De salontafel met een oude deur als blad, maar dan wel op een modern, slank, stalen onderstel. De eettafel van oud hout, maar wel in verschillende lengtes te bestellen. Ze ademen allemaal een geschiedenis die je elke dag voelt en beleeft. Met die meubelen creëer ik graag een sfeervolle kamer, een gezellig hoekje of een compleet interieur.

DE KRACHT ZIT 'M IN DE UITSTRALING EN DE COMBINATIE.

Dat is wonen in een landelijke stijl. Een afwisseling van oud met nieuw met gevoel voor tradities, sfeer en comfort. Ik ben ook elke keer weer enthousiast als ik nieuwe items heb gevonden. Vaak zie ik ze al gecombineerd met andere stukken die ik al in mijn winkel heb staan. En zo creëer ik interieurs die mijn winkel tot een ideale ontdekkingstocht maken. De start van een nieuw interieur voor u! Compleet met vloeren, gordijnen en passende verven en verlichting. Ideaal voor wie een complete  ‘make over’ wenst maar even zo goed interessant voor wie de eethoek wil vernieuwen of unieke woonaccessoires zoekt.

EERLIJK GESTOFFEERD.

Mijn banken, fauteuils en stoelen worden wél in serie gemaakt. Met soms authentieke elementen. Hier is dus de kans om met vier, zes of acht personen gezellig om de, op maat gemaakte, tafel te zitten. De meubelen worden in Nederland gefabriceerd en zijn in verschillende stoffen en stofgroepen te stofferen. Natuurlijk allemaal top kwaliteit en met een stoffencollectie die geheel is afgestemd op mijn collectie. Ideaal om te combineren met vloertegels, gordijnen, houten vloeren en passende verven.

een greep uit onze collectie

Banken
Bank Ciel

Bank Ciel uit de collectie van L'Authentique. Bank Ciel is een stoer en tijdloos model met een verfijnde uitstraling die toegepast kan worden in ieder interieur. Let op!  De prijs in onze webshop is exclusief stof. In onze winkel is er een grote collectie stofstalen aanwezig. De uiteindelijke prijs van bank Ciel is afhankelijk van de stof keuze.

€ 4.706,00
Levertijd 6-8 weken (handgemaakt product).