Hanglampen 

een greep uit onze collectie

Hanglampen
Frezoli Bizz mat zwart

De stoere hanglamp Bizz van Frezoli is geïnspireerd op de industriële lampen die vroeger in fabrieken en ateliers hingen. De Bizz van Frezoli is een opvallende verschijning in uw interieur. De lamp is gegoten van aluminium en hangt aan kettingen. De lengte van de kettingen is 125 cm. De afstand tussen de aansluitpunten is 97 cm.

€ 1.095,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Hanglampen
Frezoli Lott aluminium

Geïnspireerd door de industriële loft-style look. Lott is een hanglamp met een hoog industrieel karakter. Deze lamp is gemaakt van gegoten aluminium. Een prachtige robuuste lamp voor bijvoorbeeld boven u eetkamertafel of werktafel. Verkrijgbaar in de kleur aluminium.

€ 1.366,00
Levertijd 6-7 weken. (handgemaakt product)
Hanglampen
Frezoli Lozz grijs / zwart

De Lozz hanglamp is geïnspireerd op de industriële hanglamp uit voormalige fabrieken en lofts. Deze ongepolijste, eigentijdse hanglamp Lozz is een ware eyecatcher in uw interieur en voorziet uw eettafel van voldoende licht. De Lozz van Frezoli is tevens leverbaar in aluminium kleur.

€ 412,00
Levertijd 6-7 weken. (handgemaakt product)
Hanglampen
Frezoli Tray XL Mat Zwart

De Frezoli Tray XL mat zwart is een prachtige hanglamp met een schitterende uitstraling. Het leuke aan deze hanglamp is dat je op de plank leuk spullen kunt decoreren. De hanglamp is 30 cm breedt en afgewerkt met een licht eiken rand. In de tray zijn 4 led spots verwerkt met een diameter van 11,1 cm.

€ 1.566,00
Levertijd 6-7 weken. (handgemaakt product)