Hanglampen 

een greep uit onze collectie

Hanglampen
Frezoli Bizz mat zwart

De stoere hanglamp Bizz van Frezoli is geïnspireerd op de industriële lampen die vroeger in fabrieken en ateliers hingen. De Bizz van Frezoli is een opvallende verschijning in uw interieur. De lamp is gegoten van aluminium en hangt aan kettingen. De lengte van de kettingen is 125 cm. De afstand tussen de aansluitpunten is 97 cm.

€ 1.149,35
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Hanglampen
Frezoli Lozz grijs / zwart

De Lozz hanglamp is geïnspireerd op de industriële hanglamp uit voormalige fabrieken en lofts. Deze ongepolijste, eigentijdse hanglamp Lozz is een ware eyecatcher in uw interieur en voorziet uw eettafel van voldoende licht. De Lozz van Frezoli is tevens leverbaar in aluminium kleur.

€ 432,55
Levertijd 6-7 weken. (handgemaakt product)
Hanglampen
Frezoli Tray XL Mat Zwart

De Frezoli Tray XL mat zwart is een prachtige hanglamp met een schitterende uitstraling. Het leuke aan deze hanglamp is dat je op de plank leuk spullen kunt decoreren. De hanglamp is 30 cm breedt en afgewerkt met een licht eiken rand. In de tray zijn 4 led spots verwerkt met een diameter van 11,1 cm.

€ 1.744,05
Levertijd 6-7 weken. (handgemaakt product)
Hoffz Verlichting
Kroonluchter Nora Hoffz

Nora Kroonluchter Hoffz: Tijdloze Elegantie met een Landelijke Toets De Nora Kroonluchter van Hoffz is de belichaming van tijdloze elegantie met een vleugje landelijke charme. Deze prachtige kroonluchter voegt een vleugje magie toe aan elke ruimte en dient als een schitterend middelpunt in jouw interieur.

€ 695,00
Op voorraad
Hoffz Verlichting
Kleine Kroonluchter Esha Hoffz

De Esha Kleine Kroonluchter van Hoffz: Subtiele Elegantie in Mini-Formaat De Esha Kleine Kroonluchter van Hoffz biedt een prachtige combinatie van verfijning en compact design. Met zijn met zorg vervaardigde details en tijdloze uitstraling past deze kroonluchter perfect in elke kamer.

€ 129,00
Levering in overleg.
Hoffz Verlichting
Kleine kroonluchter Sati Hoffz

Sati Kleine Kroonluchter: Tijdloze Pracht in Compact Formaat De Sati Kleine Kroonluchter van Hoffz belichaamt tijdloze schoonheid in een compact ontwerp. Deze kroonluchter is een ware blikvanger, perfect voor ruimtes waar je een vleugje verfijning en glamour wilt toevoegen.

€ 135,00
Levering in overleg.