Verlichting 

VAN PRAKTISCH LICHT TOT SFEER.

Een lichtpunt is meer dan een praktische oplossing voor de duisternis. Licht is een sfeerbrenger, accentueert en geeft zicht. Logisch dat dit op een tafel anders moet uitwerken dan in de lounge. En daarom is er zoveel te kiezen. De beleving zit ‘m in het ornament én in de uitstraling.

Mijn favoriete verlichtingsmerk wordt in Nederland met de hand geproduceerd. Mijn andere merken passen ook bij een landelijke stijl. En zo kan ik met een grote collectie binnen- en buitenverlichting, hang-, wand en staande lampen een heel ander licht werpen op mijn interieurs. Een uitdaging die ik ook bij u thuis graag aan ga. Verlichting is een van de moeilijkste zaken in een afgewogen interieur. Het kan net zo gemakkelijk sfeer brengen als wegblazen.

PRAKTISCH VERSUS SFEER?

Ik ga voor verlichtingsplannen die doen wat ze moeten doen, praktisch zijn én sfeer brengen. En dat begint al bij de keuze voor het ornament. Boven een stoere eettafel die het middelpunt vormt van het huis, komt alles bij elkaar. Niet alleen wat uw gezinsleven betreft, maar ook op verlichtingsniveau.

Ik kies dan graag voor een spreiding van de lichtbronnen. Drie of vier ornamenten op een rij, die het licht mooi spreiden over de tafel. En met een juiste dimmer is de licht intensiteit goed af te stemmen op een gezellig diner of een activiteit waar juist veel licht nodig is.

De ornamenten passen natuurlijk goed bij het landelijke wonen. Eerlijk en robuust met een industrieel of juist een historische uitstraling. Voor de pure sfeerverlichting heb ik een uitgebreide collectie lampenkappen. Mooi gevormde kappen die, gecombineerd met de juiste voet een mooi ensemble vormen. Vaak kies ik voor het gebruik van eeuwenoude vazen. Ook hier creëer ik dan een perfecte samensmelting van oud met nieuw. Natuurlijk zijn vaas en kap onderling uitwisselbaar.

een greep uit onze collectie

Hanglampen
Frezoli Bizz mat zwart

De stoere hanglamp Bizz van Frezoli is geïnspireerd op de industriële lampen die vroeger in fabrieken en ateliers hingen. De Bizz van Frezoli is een opvallende verschijning in uw interieur. De lamp is gegoten van aluminium en hangt aan kettingen. De lengte van de kettingen is 125 cm. De afstand tussen de aansluitpunten is 97 cm.

€ 1.149,35
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Tafellampen
Frezoli Mazz Copper

De Mazz van Frezoli is een bureau- tafellamp met een industriële uitstraling. Het model Mazz van Frezoli is ook leverbaar als vloer en wandlamp.

€ 365,85
Levertijd binnen 1-2 werkdagen
Kruiklampen
Todino wit / ecru

Deze landelijke kruiklamp heeft een mooie en robuuste uitstraling. De kruiklamp geeft een gezellige en sfeer verhogende uitstraling in uw interieur.De kruiklamp is gemaakt van keramiek en heeft de kleur wit / ecru. De fitting is een E27 en is ook geschikt voor LED. Let op, deze lamp word geleverd exclusief kap deze is los bij te bestellen.

€ 261,00
Levertijd 6-8 weken (handgemaakt product)
Hanglampen
Frezoli Lozz grijs / zwart

De Lozz hanglamp is geïnspireerd op de industriële hanglamp uit voormalige fabrieken en lofts. Deze ongepolijste, eigentijdse hanglamp Lozz is een ware eyecatcher in uw interieur en voorziet uw eettafel van voldoende licht. De Lozz van Frezoli is tevens leverbaar in aluminium kleur.

€ 432,55
Levertijd 6-7 weken. (handgemaakt product)
Vloerlampen
Frezoli Spezia koper / bruin

De Spezia vloerlamp van Frezoli is een mooie tijdloze (lees)lamp. Kenmerkend voor Frezoli zijn de mooi afgewerkte details, zoals het gedraaide snoertje. Stoer, landelijk... Je kunt er veel kanten mee op. De Spezia is verkrijgbaar in zwart, lood en koperkleur.

€ 364,98
Levertijd binnen 1-2 werkdagen
Vloerlampen
Frezoli Spezia loodkleur

De Spezia vloerlamp van Frezoli is een mooie tijdloze (lees)lamp. Kenmerkend voor Frezoli zijn de mooi afgewerkte details, zoals het gedraaide snoertje. Stoer, landelijk... Je kunt er veel kanten mee op. De Spezia is verkrijgbaar in zwart, lood en koperkleur.

€ 364,98
Levertijd binnen 1-2 werkdagen