Kalk en krijtverf

Bijzondere verven.

Mijn collectie verven is afgestemd op de wandafwerking die ik vaak toepas in mijn interieurontwerpen. Diezelfde landelijke uitstraling wil ik ook op de muren verwerken en daar zijn de meeste ‘gewone’ merken niet geschikt voor. Ik kies dan voor kalkverf, krijt- en vloerlakken die wel die sfeer en afwerking hebben. En ook in betonverf is meer sfeer mogelijk dan wat het gemiddelde gamma biedt. Je moet alleen wat verder durven te kijken.

In mijn winkel heb ik verschillende wanden uitgevoerd in verschillende verf kwaliteiten. Dat geeft een goede indruk welke sfeer ik kan bereiken. De kleurkeuze is natuurlijk praktisch onuitputtelijk en ik kan daar online slechts een beperkte indruk van geven. Mijn verven hebben veel meer dimensies dan uw beeldscherm kan weergeven. En dat is maar goed ook.

De stofuitdrukking, de oppervlakte, de kleur in combinatie met kalk of krijt, doet je als het ware de geschiedenis proeven. Daar zit nu het scherm ons in de weg. Kom daarom gewoon langs in mijn winkel aan de Oude Vismarkt 38 in Zwolle. Daar treft u de echte beleving en adviseer ik u graag hoe we dat ook in uw interieur kunnen bereiken.

Alvast een beetje inspiratie opdoen? Klik dan op één van de onderstaande buttons.  

CARTE COLORI VERF  PURE EN ORIGINAL VERF Betonlook verf  Loogbeits  Wasvernis