Houten accessoires 

een greep uit onze collectie

Woonaccessoires
Garenspoel kandelaar

Garenspoel kandelaar, een super sfeervol en origineel item.Deze garenspoelen zijn erg leuk om te gebruiken als kandelaar en leuk om cadeau te geven met een pakje korte kaarsjes.Alle garenspoelen zijn uniek en verschillen in afmeting en kleur.

€ 4,95
Geen voorraad
Klein meubelen
Unieke set chinese deuren

Unieke set chinese deuren. Deze originele set is na al die jaren buiten zoveel mooier en heeft inmiddels een  prachtige stoere en doorleefde uitstraling.

€ 1.567,00
Levering in overleg.
Krukjes & Bankjes
Originele Peking bank...

Originele Peking bank elmhout.Ben je op zoek naar een super gaaf uniek elmbankje, dan is dit wat je zoekt!Een prachtig uniek en doorleeft item uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 432,00
Geen voorraad
Houten accessoires
Oud houten taart plateau

Oud houten taart plateau inclusief mondgeblazen glazen deksel. Dit plateau heeft een prachtige voet welke is voorzien van een glazen deksel. Door het mondgeblazen glas krijgt dit taart plateu een fantastische look. De afmeting van het oud houten taart plateau is: 33 x 33 x 33

€ 79,95
Geen voorraad
Woonaccessoires
Wooden wall shel

Prachtig wandrek met 6 lade's van Aura Peeperkorn.Dit wandrek is gemaakt van oud teak hout en heeft een antraciete kleur.

€ 192,50
Levertijd 1-2 werkdagen
Klein meubelen
Originele Shanxi kist VERKOCHT

Originele Shanxi kist. Deze originele oude Shanxi kistheeft een prachtige stoere en doorleefde uitstraling en heeft een schitterende patina.

€ 875,00
Geen voorraad