Kleuradvies

Kleur maakt het interieur!

Kleur wordt bepaald door de terugkaatsing van licht. Elke kleur heeft zijn eigen golflengte en de mate waarin een oppervlakte licht absorbeert of juist terug kaatst, bepaalt de kleur van het object zoals wij dat kunnen waarnemen. Tot zover de natuurkunde les.

Ik haal het graag aan omdat kleur dus echt naar je toe komt. Daarom is kleur zo belangrijk in ons leven en dus ook in je interieur. Kleur in combinatie met stoffen geeft nog een extra dimensie. Zwart glanzend werkt anders als zwart krijt. Kleur en kleurbeleving staan centraal in mijn visie op interieur.

Naast een interieurplan maak ik daarom ook graag een kleuradvies. Om alles perfect op elkaar af te stemmen. Qua kleur, intensiteit en uitdrukking. In mijn winkel kan ik u daar goede voorbeelden van laten zien. Of dat ook past bij uw interieur, is een kwestie van kijken, kleuren vergelijken en het effect proeven. Ik adviseer u er graag over.

Ook bieden wij online kleur en interieuradvies aan. Voor dit online advies kunt u telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen, of stuur ons een bericht via het contactformulier