Interieurbouw

Interieurbouw is een term die komt uit de projectbouw. Speciale totaal oplossingen voor winkelinterieurs, bijzondere gebouwen zoals hotels of cruiseschepen. Op maat gemaakt, dus altijd passend, met gebruik van de beste materialen en gemonteerd door top vakmensen. De opdrachtgever stelt de wensen en eisen en alles wordt door één partij geregeld en perfect uitgevoerd.

InterieurbouwJett Wonen biedt u ook een totaal oplossing.

Als u niet alleen uw woonkamer of de serre, maar uw complete interieur wil aanpakken en u houdt van een landelijke stijl, dan is zo’n totaal oplossing ook iets voor u. Ik maak dan een compleet uitgewerkt interieurplan waarbij alles wordt meegenomen. De vloer, de wanden, het plafond, de verlichting, eventuele (inbouw)kasten en natuurlijk de verschillende interieur items. Kleur, materiaal en hoe het straks allemaal gaat worden, vindt u in het interieurplan terug.

En wie gaat dat allemaal regelen?

Jett Wonen natuurlijk. Ik begin met een kennismakingsgesprek. We bekijken de ruimtes en als uw woning nog gebouwd moet worden bespreken we de bouwtekeningen. Wat wilt u? Hoeveel vrienden komen er regelmatig eten? Is de keuken het centrum van het gezin en moet de serre een lekkere lounge worden? Ik hoor het graag.

InterieurbouwerDan worden de plannen gemaakt en de materialen en meubelen geselecteerd. De bouwtechnische aanpassingen en het plaatsen van vloeren, lambriseringen en verlichting. Het monteren en ophangen van de gordijnen, het afstellen van de raamdecoratie en het schilderen van de muren en kozijnen, hoort allemaal bij onze totaal oplossing. En dat doen we in eigen beheer.

Mijn technische rechterhand en tevens echtgenoot, tekent voor een perfecte uitvoering. Hij doet dat professioneel en secuur. Met respect voor de vaak oude materialen die we niet zomaar aan de meter kunnen bijbestellen. Het eindresultaat is daarom niet alleen altijd verbluffend mooi, maak ook nog eens verdraaid vakkundig geplaatst.

  Jett Wonen Interieurbouw