Metalen accessoires 

een greep uit onze collectie

Windlichten
Windlicht ei goud

Dit prachtige gouden ei is een echte eyecatcher in uw interieur. Dit ei geeft een sfeervolle en chique uitstraling. Het gouden ei windlicht is handgemaakt.

€ 30,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Windlichten
Windlicht ei antiek zwart

Dit prachtige windlicht ei is een echte eyecatcher in uw interieur. Dit ei geeft een sfeervolle en chique uitstraling. Het antiek zwarte ei windlicht is handgemaakt.

€ 30,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Kandelaars
Hangkandelaar metaal XXL

Hangkandelaar metaal XL voor een stompe kaars. Deze hangkandelaar is op ambachtelijke wijze hand gesmede.  De hoogte van deze hangkandelaar is 28 cm.

€ 65,00
Geen voorraad
Kandelaars
Wandkandelaar Metaal XL

Wandkandelaar metaal XL. Een strak design met een knipoog naar het landelijke. De wandkandelaar is op een ambachtelijke wijze gesmede. De afmeting is 70 cm hoog en 50 cm breed.

€ 89,95
Geen voorraad
Kandelaars
Hangkandelaar klein

Hangkandelaar klein, deze prachtige s kandelaars zijn hand gesmede en van zeer zware kwaliteit. De kandelaar is 100% metaal. Deze kandelaar os verkrijgbaar in de kleur metaal en roest. De afmeting van de kandelaar is 21 cm. 

€ 27,50
Geen voorraad
Kandelaars
Hangkandelaar groot

Hangkandelaar groot, deze prachtige s kandelaars zijn hand gesmede en van zeer zware kwaliteit. De kandelaar is 100% metaal. Deze kandelaar os verkrijgbaar in de kleur metaal en roest. De afmeting van de kandelaar is 27 cm. 

€ 32,50
Geen voorraad