Vergroten

Mat en Sterk

€ 19,95

Levering binnen 1-2 werkdagen.

Mat en Sterk

Met de Mat en Sterk kunt u uw geverfde oppervlak beschermen tegen vocht en krassen.

Rendement: 15 m2 per liter.

More details

Meer informatie

Algemeen
Mat en sterk zorgt voor een afwerking voor geverfde oppervlakken wat bescherming geeft tegen vocht en krassen. 100% acryl, vergeelt niet met een matte uitstraling en is krasvast. De sealer geeft onderliggende kleuren een vollere uitstraling.

Toepassing
Afwerking en bescherming voor de volgende producten:
Loogbeits
Wasvernis
- Krijt en kalkverf
- Marrakech Walls
- Houten oppervlakken

Voorbereiding
De ondergrond dient schoon, droog, stof- en vetvrij te zijn. De sealer goed omschudden of roeren, aanbrengen in 2 of meerdere schrale lagen.

Aanbrengen en droogtijd
Aanbrengen met een kwast, niet rollen! Omdat er anders een witte waas kan ontstaan. Geen dikke lagen opzetten, dit zorgt voor een glanzende film laag. Verdunnen 10% tot 15% met water.

Stofvrij na 30 minuten tot 1 uur, afhankelijk van de ondergrond. Overschilderbaar na 12 uur.

Rendement
± 3,5m² per 250ml
± 15m² per liter

Wilt u de Matt en Sterk laten aanbrengen door Jett Wonen? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Jett Wonen Landelijke Stijl Landelijke Stijl garandeert dat de informatie van dit blad haar ervaring en technische en wetenschappelijke kennis bevat. Desondanks acht Jett Wonen Landelijke Stijl Landelijke Stijl zich niet aansprakelijk voor de resultaten die door het gebruik van haar producten worden verkregen, aangezien de verwerkingsomstandigheden niet door Jett Wonen Landelijke Stijl Landelijke Stijl worden gecontroleerd.