Krukjes & Bankjes 

een greep uit onze collectie

Klein meubelen
Uniek Shanxi elmhouten bankje

Uniek Shanxi elmhouten bankje.Dit bankje heeft een mooie robuuste en oude uitstraling. Leuk als decoratie in een hal of in een badkamer.

€ 375,00
Levering binnen 2 werkdagen
Krukjes & Bankjes
Originele Peking bank elmhout

Originele Peking bank elmhout.Ben je op zoek naar een super gaaf uniek elmbankje, dan is dit wat je zoekt!Een prachtig uniek en doorleeft item uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 315,00
Levertijd 1-2 werkdagen
Klein meubelen
Oud Chinees melkkrukje...

Oud Chinees melkkrukjeBen je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtig oud Chinees melkkrukje gemaakt van elmhout.

€ 217,00
Geen voorraad
Klein meubelen
Originele Chinese kruk...

Originele Chinese kruk.Ben je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtig uniek en doorleeft oud krukje uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 297,50
Geen voorraad
Klein meubelen
Unieke oud blauwe barkruk

Unieke oud blauwe barkruk.Ben je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtig uniek en doorleeft oud blauwe barkruk uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 312,75
Geen voorraad
Klein meubelen
Schitterend elmwood bankje...

Schitterend elmwood bankje Shanxi. Dit bankje heeft een mooie robuuste en oude uitstraling en is voorzien van prachtig houtsnijwerk. Dit bankje is afkomst uit de Shanxi. Shanxi is een Chinese provincie ten zuiden van de hoofdstad Peking. Leuk als decoratie in een hal of in een badkamer.

€ 315,00
Levering in overleg.