Krukjes & bankjes 

een greep uit onze collectie

Klein meubelen
Oud elmwood bankje Shanxi

Oud elmwood bankje Shanxi. Dit bankje heeft een mooie robuuste en oude uitstraling. Dit bankje is afkomst uit de Shanxi. Shanxi is een Chinese provincie ten zuiden van de hoofdstad Peking. Leuk als decoratie in een hal of in een badkamer.

€ 297,00
Levering in overleg.
Krukjes & bankjes
Originele Peking bank elmhout

Originele Peking bank elmhout.Ben je op zoek naar een super gaaf uniek elmbankje, dan is dit wat je zoekt!Een prachtig uniek en doorleeft item uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 432,00
Levertijd 1-2 werkdagen
Klein meubelen
Oud Chinees melkkrukje

Oud Chinees melkkrukjeBen je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtig oud Chinees melkkrukje gemaakt van elmhout.

€ 217,00
Levering binnen 1-2 werkdagen
Klein meubelen
Origineel chinees rond krukje

Origineel chinees rond krukje.Ben je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtig uniek en doorleeft oud krukje uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 217,00
Levering binnen 1-2 werkdagen
Klein meubelen
Origineel krukje rond VERKOCHT

Origineel krukje rond.Ben je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtig uniek en doorleeft oud krukje uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 217,00
Geen voorraad
Klein meubelen
Originele ronde kruk uit...

Originele ronde kruk uit China.Ben je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtig uniek en doorleeft oud krukje uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 179,00
Geen voorraad