Krijtverf Classico 

Krijtverf Classico zo zacht en poederachtig, je zou het haast willen aanraken. De kleuren zijn intens en krachtig. Een meer romige crème of poederige pastelkleur heb je nog nooit gezien.
Door speciale, fluweelpoederige en matte uitstraling gecombineerd met de volle diepe kleuren van de Classico krijtverf, geven jouw woning een exclusieve uitstraling.

Voor- en nadelen van krijtverf

Classico krijtverf van Pure & Original is: Vol van kleur en super mat, licht afwasbaar en milieuvriendelijk. De Classico is een professionele krijtverf op waterbasis gemaakt met 100% natuurlijke en organische pigmenten. Deze verf heeft een fluweelzachte uitstraling. Door het gebruik van natuurlijke en organische pigmenten in een extra hoge dosering heeft de verf een zeer diepe, intense en volheid van kleur. Krijtverf is leverbaar in 184 Pure & Original kleuren. De Classico krijtverf is rechtstreeks aan te brengen zonder een primer.

LET OP!

Al onze verfsoorten hebben hun eigen productiewijze, samenstelling en glansgraad. Hierdoor komen de kleuren tussen de verschillende verfsoorten niet exact overeen. Indien verschillende verfsoorten in 1 kleur gebruikt worden, kijk dan goed naar de kleurenstaal per verfsoort.

Er is geen product in deze categorie.