Verlichting 

VAN PRAKTISCH LICHT TOT SFEER.

Een lichtpunt is meer dan een praktische oplossing voor de duisternis. Licht is een sfeerbrenger, accentueert en geeft zicht. Logisch dat dit op een tafel anders moet uitwerken dan in de lounge. En daarom is er zoveel te kiezen. De beleving zit ‘m in het ornament én in de uitstraling.

Mijn favoriete verlichtingsmerk wordt in Nederland met de hand geproduceerd. Mijn andere merken passen ook bij een landelijke stijl. En zo kan ik met een grote collectie binnen- en buitenverlichting, hang-, wand en staande lampen een heel ander licht werpen op mijn interieurs. Een uitdaging die ik ook bij u thuis graag aan ga. Verlichting is een van de moeilijkste zaken in een afgewogen interieur. Het kan net zo gemakkelijk sfeer brengen als wegblazen.

PRAKTISCH VERSUS SFEER?

Ik ga voor verlichtingsplannen die doen wat ze moeten doen, praktisch zijn én sfeer brengen. En dat begint al bij de keuze voor het ornament. Boven een stoere eettafel die het middelpunt vormt van het huis, komt alles bij elkaar. Niet alleen wat uw gezinsleven betreft, maar ook op verlichtingsniveau.

Ik kies dan graag voor een spreiding van de lichtbronnen. Drie of vier ornamenten op een rij, die het licht mooi spreiden over de tafel. En met een juiste dimmer is de licht intensiteit goed af te stemmen op een gezellig diner of een activiteit waar juist veel licht nodig is.

De ornamenten passen natuurlijk goed bij het landelijke wonen. Eerlijk en robuust met een industrieel of juist een historische uitstraling. Voor de pure sfeerverlichting heb ik een uitgebreide collectie lampenkappen. Mooi gevormde kappen die, gecombineerd met de juiste voet een mooi ensemble vormen. Vaak kies ik voor het gebruik van eeuwenoude vazen. Ook hier creëer ik dan een perfecte samensmelting van oud met nieuw. Natuurlijk zijn vaas en kap onderling uitwisselbaar.

een greep uit onze collectie

Vloerlampen
Frezoli Ketange vloerlamp...

Deze prachtige staande vloerlamp Ketange van het merk Frezoli is een sfeermaker voor in uw interieur. Met de Ketange creëert uw extra sfeer of leeslicht. Deze lamp heeft een strakke en minimalistische vorm door een bijpassende lampenkap kunt u alles perfect op elkaar afstemmen. . Deze lamp wordt geleverd exclusief kap.

€ 259,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Vloerlampen
Frezoli Pliz Vloerlamp Mat...

De frezoli Pliz vloerlamp mat zwart met koperen kap is een prachtige en elagante vloerlamp. Het kapje is aan de buiten en binnenzijde uitgevoerd in koper. Door de schuine poot is deze vloerlamp uitermate geschikt naast een stoel of bank. De lichtbundel concentreert zicht perfect boven het zit gedeelte voor optimaal lees en sfeer licht.

€ 375,00
Levering binne 1-2 werkdagen.
Vloerlampen
Frezoli Herzo vloerlamp mat...

De frezoli Herzo vloerlamp mat zwart is een prachtige vloerlamp. De strakke vorm in het mat zwart geeft de perfecte aanvulling aan uw interieur. De lamp heeft een fitting voor een lampenkap. Kom gezellig langs in onze winkel voor verschillende stoffen en kappen. Zo maakt u eenvoudig uw eigen stijl. Let op deze vloerlamp is exclusief lampenkap.

€ 248,00
Levertijd 6-7 weken. (handgemaakt product)
Tafellampen
Tafellamp Lisoa

Tafellamp van handgeblazen donker glas met een lichte structuur, exclusief kap

€ 247,90
Levertijd binnen 1-2 werkdagen
Tafellampen
Tafellamp Cleria

Tafellamp van handgeblazen donker glas met een lichte structuur.Let op! Dit is exclusief kap

€ 247,90
Geen voorraad
Tafellampen
Spezia tafellamp loodkleur

Metalen tafellamp in loodkleur met aan/uit knop, inclusief kap en GU10 led lampje.

€ 257,00
Levertijd binnen 1-2 werkdagen