Verlichting 

VAN PRAKTISCH LICHT TOT SFEER.

Een lichtpunt is meer dan een praktische oplossing voor de duisternis. Licht is een sfeerbrenger, accentueert en geeft zicht. Logisch dat dit op een tafel anders moet uitwerken dan in de lounge. En daarom is er zoveel te kiezen. De beleving zit ‘m in het ornament én in de uitstraling.

Mijn favoriete verlichtingsmerk wordt in Nederland met de hand geproduceerd. Mijn andere merken passen ook bij een landelijke stijl. En zo kan ik met een grote collectie binnen- en buitenverlichting, hang-, wand en staande lampen een heel ander licht werpen op mijn interieurs. Een uitdaging die ik ook bij u thuis graag aan ga. Verlichting is een van de moeilijkste zaken in een afgewogen interieur. Het kan net zo gemakkelijk sfeer brengen als wegblazen.

PRAKTISCH VERSUS SFEER?

Ik ga voor verlichtingsplannen die doen wat ze moeten doen, praktisch zijn én sfeer brengen. En dat begint al bij de keuze voor het ornament. Boven een stoere eettafel die het middelpunt vormt van het huis, komt alles bij elkaar. Niet alleen wat uw gezinsleven betreft, maar ook op verlichtingsniveau.

Ik kies dan graag voor een spreiding van de lichtbronnen. Drie of vier ornamenten op een rij, die het licht mooi spreiden over de tafel. En met een juiste dimmer is de licht intensiteit goed af te stemmen op een gezellig diner of een activiteit waar juist veel licht nodig is.

De ornamenten passen natuurlijk goed bij het landelijke wonen. Eerlijk en robuust met een industrieel of juist een historische uitstraling. Voor de pure sfeerverlichting heb ik een uitgebreide collectie lampenkappen. Mooi gevormde kappen die, gecombineerd met de juiste voet een mooi ensemble vormen. Vaak kies ik voor het gebruik van eeuwenoude vazen. Ook hier creëer ik dan een perfecte samensmelting van oud met nieuw. Natuurlijk zijn vaas en kap onderling uitwisselbaar.

een greep uit onze collectie

Vloerlampen
Frezoli Spezia mat zwart

De Spezia vloerlamp van Frezoli is een mooie tijdloze (lees)lamp. Kenmerkend voor Frezoli zijn de mooi afgewerkte details, zoals het gedraaide snoertje. Stoer, landelijk... Je kunt er veel kanten mee op. De Spezia is verkrijgbaar in zwart, lood en koperkleur.

€ 364,98
Levertijd binnen 1-2 werkdagen
Vloerlampen
Aura Peeperkorn Leeslamp

Leeslamp Aura Peeperkorn. Deze leeslamp heeft een mooi klein metalen kapje met een lampje.Beschikt over een aan en uit drukknop en is dimbaar. De leeslamp is leverbaar in een hoogte van 120 en 140 cm.

€ 249,00
Levertijd binnen 1-2 werkdagen (handgemaakt product).
Vloerlampen
Aura Peeperkorn Vloerlamp...

Aura Peeperkorn vloerlamp. Deze vloerlamp heeft een metalen ronde buis en een mooi natuurstenen voetje. De vloerlamp is leverbaar in de hoogte 120, 130 en 150 cm. Deze vloerlamp wordt geleverd exclusief kap deze zijn los te bestellen in diverse kleuren en stoffen.  

€ 135,50
Levertijd binnen 1-2 werkdagen (handgemaakt product).
Tafellampen
Aura Peeperkorn...

Nieuw model betonnen balusterlamp uit de collectie van Aura Peeperkorn interieur. Deze betonnen balusterlamp kan worden uitgevoerd met een ronde cilinder kap of met schuine kap. In onze showroom in Zwolle hebben wij diverse lampenkappen voorradig.

€ 319,00
Op voorraad
Tafellampen
Balusterlamp Aura Peeperkorn

Balusterlamp Aura Peeperkorn.Een prachte lamp gemaakt van een oude trapbaluster.Deze voet is van oud hout. Dit betreft een unieke baluster.Op deze lamp zoals afgebeeld op de foto zit de kap Polo Smoke 202012.In onze winkel hebben wij een grote voorraad lampenkappen om je lamp helemaal naar wens samen te stellen.Hoogte balusterlamp tot bovenkant fitting...

€ 179,95
Levering binnen 1-2 werkdagen
Vloerlampen
Frezoli Tubino Mat Zwart

De Tubino vloerlamp van Frezoli is een mooie minimalistische (lees)lamp. Kenmerkend voor Frezoli zijn de mooi afgewerkte details. Stoer, landelijk... Je kunt er veel kanten mee op. De Tubino is verkrijgbaar met een zwart of koperen armatuur.

€ 296,60
Levertijd binnen 1-2 werkdagen