RAW Stones 

Karakteristieke vloeren met een unieke uitstraling en beleving

Na een lange zoektocht voor een vloer die zowel een authentieke, karakteristieke en unieke uitstraling heeft met de voordelen van een moderne en hedendaagse vloer hebben wij dit schitterende product gevonden “Raw Stones”.

De “RAW Stones” vloeren kunnen toegepast worden in iedere ruimte. Ze geven een prachtige weerspiegeling van de mediterrane straatjes en hebben een warme sfeervolle uitstraling. Deze vloeren sluiten daardoor naadloos aan bij iedere woonstijl.

RAW Stones  RAW Stones Abbey

Waarom zijn RAW Stones unieke vloeren?

Door diversiteit in de afmeting wordt iedere vloer maatwerk. De vloeren kunnen geheel naar uw wens worden samengesteld. Hierdoor krijgt u een unieke vloer die perfect aansluit bij uw interieur en woning.

De RAW Stones zijn samengesteld uit natuurlijke materialen en dat levert een duurzame, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer op. Bovendien zijn RAW Stones door een minimale vloerdikte en optimale warmtegeleiding zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Door de toepassing van een speciale coating kunnen de RAW Stones worden toegepast in de badkamer of een wellness ruimte.

De stenen vloeren van RAW Stones zijn slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

RAW Stones zijn leverbaar in de types: Terpstra, Waaltjes en Abbey


Terpstra Stones

Terpstra Stones zijn afdrukken van originele kasseien. Ook wel bekend onder de naam “kinderkoppen” dit duidt op de grootte van de steen. De Terpstra Stones worden in variërende afmetingen geleverd.


Waaltjes

Waaltjes zijn afdrukken van originele handgebakken waaltjes. De Waaltjes worden ook wel bricks, waalformaat of 5-duimers genoemd. De Waaltjes hebben een afmeting van 5 x 20 cm.

RAW Stones Waaltjes  RAW Stones Terpstra    


Abbey Stones

Abbey Stones zijn geïnspireerd zoals deze vroeger werden gebruikt in Abdijen. Abbey Stones worden geleverd in verschillende afmetingen. Iedere vloer krijgt daardoor een speels patroon en een eigen unieke uitstraling. Naast het verschil in uitstraling wordt er steeds gezocht naar bijzondere exemplaren.

Alle type RAW Stones zijn leverbaar in de volgende zeven kleuren:

Concrete, Mud, Clay, Volcano, Fossil, Minural en Tunder.

een greep uit onze collectie

RAW Stones
RAW Stones Protector

RAW Stones Protector permanente impregneer voor (nieuw) beton en minerale ondergronden.Verbruik: 3-8 m2 per liter.

€ 49,50
Levertijd binnen 1-2 werkdagen