Categorieën

Er is geen categorie

Nieuwste blogs

 • Pure en Original Kleuren

  Bekijk met onze Pure & Original kleurenkaart alle kleuren in een makkelijk overzicht en vind een mooie kleur voor jouw interieur.
 • Carte Colori kleuren

  Carte Colori kleuren: Sfeer in je interieur brengen, daar zijn we goed in!
 • RAW Stones Schoonmaken

  Hoe maak je en hou je de RAW Stones vloer goed schoon en welke middelen kun je hiervoor het beste gebruiken? Dit vertellen wij jou in deze blog...
 • Nieuw de Triple en Trapist van RAW Stones

  Nieuw de Triple en Trapist van RAW Stones. Eind 2019 kwam RAW Stones met twee nieuwe vloeren in de collectie namelijk de Triple en Trapist.
 • Wat kosten RAW Stones?

  Wat kosten RAW Stones eigenlijk? Abbey, Abbey Exterieur, Terpstra, Waaltjes, Triple, Trapist, Limbo's, MAXX en de Alfa. Zoekt u een unieke vloer...

Laatste reacties

 • Geachte

  Ik zou graag een prijslijst willen hebben inclusief leggen
 • Mevrouw

  Graag een prijs voor Row Stones inclusief leggen voor ongeveer 110 m2.. met vriendelijke groet...
 • Dhr

  Hallo Kunnen wij een prijs krijgen voor 60m2 rawstones Incl. Leggen...? Met vriendelijke...
 • Mevr.

  Graag zou ik willen weten wat de kosten ongeveer zijn van de raw stones voor 48m2. Alvast bedankt!
 • Jet

  Beste lezer van onze blog, Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de RAW Stones. Zou je graag...

Wat kosten RAW Stones?

Wat kosten RAW Stones?

Wat kosten RAW Stones eigenlijk?

Abbey, Abbey Exterieur, Terpstra, Waaltjes, Triple, Trapist, Limbo's, MAXX en de Alfa. Zoekt u een unieke vloer in een landelijk of modern interieur dan zijn de RAW Stones zeer geschikt.

RAW Stones AbbeyRAW Stones zijn unieke handgemaakte vloeren die met de grootste liefde en zorg door ons worden gelegd. De samenstelling van RAW Stones bestaat uit natuurlijke materialen.
Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn de RAW Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van de RAW Stones geleidt de warmte uitstekend.

Wij leveren de RAW Stones in negen modellen. RAW Stones Abbey, RAW Stones Abbey Exterieur, RAW Stones TerpstraRAW Stones WaaltjesRAW Stones TripleRAW Stones Trapist, RAW Stones Limbo's, RAW Stones MAXX en de RAW Stones Alfa. Elke tegel is in zeven kleurcombinaties te leveren namelijk; Concrete, Mud, Clay, Volcano, Fossil, Minural en Tunder. De gehele collectie kunt u bekijken bij ons in de showroom in Zwolle. In onze showroom hebben we een vloer liggen van 100 m2 en kunnen we precies uitleggen hoe alles in zijn werk gaat.

Natuurlijk kunt u de RAW Stones bij ons los aanschaffen, de prijs per m2 is € 132,95. Lijm, voegsel, RAW Stones ProtectorRAW Stones Cleaner en andere benodigdheden kunt u ook bij ons verkrijgen. Wij raden aan om een RAW Stones vloer te laten leggen door ons team omdat dit zeer nauwkeurig werk is. U bent van harte welkom in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken.

8 Commentaar

Commentaar

Commentaar doorGerdie Van Den Eijnde-Gruijters
Ik zou graag een prijslijst willen hebben inclusief leggen
Commentaar doorHilda Caris
Graag een prijs voor Row Stones inclusief leggen voor ongeveer 110 m2.. met vriendelijke groet Hilda
Commentaar doorKai willems
Hallo Kunnen wij een prijs krijgen voor 60m2 rawstones Incl. Leggen...? Met vriendelijke groet, Kai willems
Commentaar doorSimone Pijnenburg
Graag zou ik willen weten wat de kosten ongeveer zijn van de raw stones voor 48m2. Alvast bedankt!
Commentaar doorJETT WONEN Landelijke Stijl
Beste lezer van onze blog, Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de RAW Stones. Zou je graag een offerte willen ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje via info@jett-wonen.nl of via ons contactformulier op onze website. I.v.m. avg kunnen wij je e-mail adres niet zien als je op deze blog reageert voor een offerte. Hartelijke groetjes, Henriëtte JETT WONEN Landelijke Stijl
view all