Woonaccessoires  

een greep uit onze collectie

Kussens & Plaids
Woody Velvet Kussenhoes

De Woody Velvet Kussenhoes is gemaakt van een glanzend fluweel met een luxe look. Door de fijne structuur en glans hebben de fluwelen kussens schitterende kleurschakeringen. De kussens zijn verkrijgbaar in de maten 50x50cm, 40x70cm en 30x60cm. De Kleur Blue en Ivory zijn ook in de maat 70x70cm te bestellen.

€ 27,50
Levertijd binnen 1-2 werkdagen (handgemaakt product).
Kussens & Plaids
Kuba Cushion

Prachtige Kuba kussen gemaakt van oude raffia Kuba Cloth uit Afrika. We hebben een grote collectie in onze showroom in Zwolle. De kussens zijn aan de achterkant afgewerkt met een zware kwaliteit stonewashed linnen. De kussens zijn niet via de website te koop. Prijzen en maten varieren. Prijs op aanvraag.

Kussens & Plaids
Tibi Wollen Plaid

Tibi Wollen Plaid is gemaakt van een nauwkeurig geweven wollen stof van hoge kwaliteit. Dit plaid is handgeweven op een traditioneel houten weefgetouw en de hiervoor gebruikte fijne wollen garens zijn op ambachtelijke wijze geverfd. Wollen stof is schoon, zacht en kent een warme uitstraling.

€ 182,50
Levertijd binnen 1-2 werkdagen (handgemaakt product).
Krukjes & Bankjes
Originele Peking bank elmhout

Originele Peking bank elmhout.Ben je op zoek naar een super gaaf uniek elmbankje, dan is dit wat je zoekt!Een prachtig uniek en doorleeft item uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 315,00
Levertijd 1-2 werkdagen