Woonaccessoires  

een greep uit onze collectie

Kandelaars
Houten kandelaar Pinar A001

Houten kandelaar voor stompe kaars in de kleur ash grey. De kandelaar is voorzien van een metalen cup voor het inbranden. De hoogte van de kandelaar is 50 cm de doorsnede is 12,5 cm

€ 47,50
Geen voorraad
Stenen accessoires
Lijst Jett met betonnen munt

Lijst Jett met betonnen munt. Leuk als decoratie in een landelijk interieur op een sidetable of een dressoir. De afmetingen van de lijst zijn 20 x 20 cm totale hoogte 27 cm De afmetingen van het voetje zijn 12 x 12 cm

€ 44,95
Geen voorraad
Stenen accessoires
Betonnen wandpaneel paard

Betonnen wandpaneel paard. Dit mooie wandpaneel/schilderij met een prachtige paarden prent is een leuke versiering in ieder landelijk en stoer interieur. De afmetingen zijn: 27 cm hoog en 37 cm breed.

€ 32,50
Levering in overleg.
Kandelaars
Hangkandelaar metaal XXL

Hangkandelaar metaal XL voor een stompe kaars. Deze hangkandelaar is op ambachtelijke wijze hand gesmede.  De hoogte van deze hangkandelaar is 28 cm.

€ 65,00
Geen voorraad
Windlichten
Windlicht mondgeblazen glas...

Prachtig mondgeblazen windlicht met metal chips. Doordat de windlichten mondgeblazen zijn is ieder exemplaar uniek in zijn soort. Door de toepassing van metal chips in het dikke glas geeft het windlicht een prachtig en unieke sfeer in je interieur.

€ 215,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Kandelaars
Wandkandelaar Metaal XL

Wandkandelaar metaal XL. Een strak design met een knipoog naar het landelijke. De wandkandelaar is op een ambachtelijke wijze gesmede. De afmeting is 70 cm hoog en 50 cm breed.

€ 89,95
Geen voorraad