Vloeren 

BIJZONDERE VLOEREN.

Het lag in een kostschool of een abdij en gelukkig is het behouden. Want of het nu om tegelvloeren gaat of hout, de sporen van ruim honderd jaar gebruik hebben de vloerdelen niet alleen getekend maar ook karakter gegeven.

Met de grootste zorg zijn die oude vloerdelen gedemonteerd en in praktische segmenten verdeeld. Zo kunt u uw nieuwe keukenvloer uitvoeren in abdij- of kostschoolstijl. U hoort geen vespers meer of hollende kinderen, maar verder is de sfeer compleet.

Dat geldt ook voor mijn andere vloeren. Ook al zijn ze nieuw gemaakt, Belgisch hardsteen of natuursteen is ook honderden eeuwen geleden gevormd en pas nu verwerkt tot een schitterende vloer. Kom gerust eens kijken naar de collecties in mijn winkel. Ik kan u zo een goede indruk geven van wat u kunt verwachten.
 

DE ZACHTE KANT VAN UW VLOER.

Vloerkleden, karpetten en tapijten zijn weer helemaal in. En gelukkig maar. Want hoe mooi een oude tegelvloer, oud hout of plavuizen ook zijn. Het blijven harde vloeren. Vooral waar zacht en warmte een grote rol spelen is de combinatie van hard en zacht mijn antwoord. In de huiskamer, onder de eettafel of onder het zitje in de serre.

Dezelfde keuze in stoffen en dessins als bij de gordijnen, heeft u in vloerkleden. Je kunt gaan voor ‘veilig’ passende tinten of wat meer gewaagdheid. Dan mag het best wel spetteren, qua kleur en beleving bedoel ik dan. Een mooi, tikkeltje brutaal kleed onder de salontafel die al veel heeft meegemaakt. Ik vind dat het kan. Het valt zeker op en dat mag een interieur toch ook doen?

een greep uit onze collectie

RAW Stones
RAW Stones Cleaner 1 ltr.

RAW Stones Cleaner is een geconcentreerde vloerreiniger met een waterafstotend effect na droging.

€ 49,50
Levertijd binnen 1-2 werkdagen
RAW Stones
RAW Stones Protector

RAW Stones Protector permanente impregneer voor (nieuw) beton en minerale ondergronden.Verbruik: 3-8 m2 per liter.

€ 49,50
Levertijd binnen 1-2 werkdagen
RAW Stones
RAW Stones type Triple

Triple Stones vertegenwoordigd de strakkere lijnen in de RAW Stones collectie en bestaat uit banen welke in verschillend verband gelegd kunnen worden. Bent u geïnteresseerd in een RAW Stones vloer, vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom in Zwolle.

€ 132,95
Levering in overleg
RAW Stones
RAW Stones type Trapist

Trapist Stones vertegenwoordigt de strakkere lijnen in de RAW Stones collectie en bestaat uit banen welke in verschillend lengtes gelegd kunnen worden. Bent u geïnteresseerd in een RAW Stones vloer, vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom in Zwolle.

€ 132,95
Levering in overleg