Houten accessoires 

een greep uit onze collectie

Woonaccessoires
Chinese rijstmaat small

Chinese rijstmaat small.Dit mooie item is afkomstig uit China en is super leuk met een droogboeket of te gebruiken als fruitmand.Een leuke versiering in ieder landelijk en stoer interieur. De afmetingen zijn: 35 cm breed 35 cm diep en 24 cm hoog.

€ 169,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Woonaccessoires
Chinese rijstmaat Large

Chinese rijstmaat.Dit mooie item is afkomstig uit China en is super leuk met een droogboeket of te gebruiken als fruitmand.Een leuke versiering in ieder landelijk en stoer interieur. De afmetingen zijn: 39 cm breed 39 cm diep en 27 cm hoog.

€ 197,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Woonaccessoires
Chinese emmer

Chinese emmer.Dit mooie item is afkomstig uit China en is super leuk met een droogboeket of te gebruiken als fruitmand.Een leuke versiering in ieder landelijk en stoer interieur. De afmetingen zijn: 41 cm breed 26 cm diep en 43 cm hoog.

€ 119,95
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Klein meubelen
Unieke oude kist met...

Unieke oude kist met houtsnijwerk.Een bijzonder item is deze prachtige oude kist welke tevens te gebruiken is als bijzettafel.Deze oude kist heeft nog zoveel authentiek houtsnijwerk, zeker een uniek exemplaar. Tevens is de kist voorzien van een klep waar je ideaal je spulletjes in op kunt ruimen.

€ 379,00
Levering 1-2 werkdagen
Salontafels
Unieke salontafel / bank...

Unieke salontafel / bank elmhout. Deze originele oude robuuste tafel heeft een prachtige stoere en doorleefde uitstraling.

€ 1.569,00
Levertijd 1-2 werkdagen