Vloerlampen 

een greep uit onze collectie

Vloerlampen
Frezoli Tubino Mat Zwart...

De Tubino vloerlamp van Frezoli is een mooie minimalistische (lees)lamp. Kenmerkend voor Frezoli zijn de mooi afgewerkte details. Stoer, landelijk... Je kunt er veel kanten mee op. De Tubino is verkrijgbaar met een zwart of koperen armatuur.

€ 264,00
Levertijd binnen 1-2 werkdagen
Vloerlampen
Frezoli Stays Mat Zwart

De frezoli Stays mat zwart is een prachtige vloerlamp. Het kapje is aan de binnenzijde uitgevoerd in koper. Door de schuine poot is deze vloerlamp uitermate geschikt naast een stoel of bank. De lichtbundel concentreert zicht perfect boven het zit gedeelte voor optimale belichting.

€ 231,00
Levering binne 1-2 werkdagen.
Vloerlampen
Frezoli Stays Mat Zwart met...

De frezoli Stays mat zwart met koperen kap is een prachtige vloerlamp. Het kapje is aan de binnen en buitenzijde uitgevoerd in koper. Door de schuine poot is deze vloerlamp uitermate geschikt naast een stoel of bank. De lichtbundel concentreert zicht perfect boven het zit gedeelte voor optimale belichting.

€ 231,00
Levering binne 1-2 werkdagen.
Vloerlampen
Frezoli Pliz Vloerlamp Mat...

De frezoli Pliz vloerlamp mat zwart is een prachtige en elagante vloerlamp. Het kapje is aan de binnenzijde uitgevoerd in koper. Door de schuine poot is deze vloerlamp uitermate geschikt naast een stoel of bank. De lichtbundel concentreert zicht perfect boven het zit gedeelte voor optimaal lees en sfeer licht.

€ 349,80
Levertijd 6-7 weken. (handgemaakt product)
Vloerlampen
Frezoli Ketange vloerlamp...

Deze prachtige staande vloerlamp Ketange van het merk Frezoli is een sfeermaker voor in uw interieur. Met de Ketange creëert uw extra sfeer of leeslicht. Deze lamp heeft een strakke en minimalistische vorm door een bijpassende lampenkap kunt u alles perfect op elkaar afstemmen. . Deze lamp wordt geleverd exclusief kap.

€ 242,00
Levertijd 6-7 weken. (handgemaakt product)
Vloerlampen
Frezoli Pliz Vloerlamp Mat...

De frezoli Pliz vloerlamp mat zwart met koperen kap is een prachtige en elagante vloerlamp. Het kapje is aan de buiten en binnenzijde uitgevoerd in koper. Door de schuine poot is deze vloerlamp uitermate geschikt naast een stoel of bank. De lichtbundel concentreert zicht perfect boven het zit gedeelte voor optimaal lees en sfeer licht.

€ 349,80
Levering binne 1-2 werkdagen.