Krijtverf  

KrijtverfCarte Colori Krijtverf is een zeer matte poederige egaal dekkende muurverf op waterbasis voor binnengebruik. Krijtverf heeft een kalkmat egaal uiterlijk, zonder de kenmerkende kwaststrepen die kalkverf wel heeft. Door de rijke hoeveelheid natuurlijke pigmenten en het krijteffect wordt het licht prachtig geabsorbeerd waardoor een zeer rustgevende atmosfeer ontstaat. Met Carte Colori krijtverf creëer je een unieke rustige sfeer in je interieur.

Krijtverf is verkrijgbaar in alle Carte Colori kleuren met uitzondering van de metallicverfkleuren.

Let op!

Al onze verfsoorten hebben hun eigen productiewijze, samenstelling en glansgraad. Hierdoor komen de kleuren tussen de verschillende verfsoorten niet exact overeen. Indien verschillende verfsoorten in 1 kleur gebruikt worden, kijk dan goed naar de kleurenstaal per verfsoort.

een greep uit onze collectie

Krijtverf
Carte Colori Krijtverf Cotone

De Carte Colori krijtverf kleur cotone komt uit de kleurenkaart Metamorfosi. Deze kleurenkaart is gebaseerd op de ontwerpen van Dutch Designers die voor een metamorfose zorgen en bevat tinten die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 5-7 m2 per liter op basis van 2 aangebrachte lagen krijtverf.

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Krijtverf
Carte Colori Krijtverf Denim

De Carte Colori krijtverf kleur denim komt uit de kleurenkaart Metamorfosi. Deze kleurenkaart is gebaseerd op de ontwerpen van Dutch Designers die voor een metamorfose zorgen en bevat tinten die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 5-7 m2 per liter op basis van 2 aangebrachte lagen krijtverf.

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Krijtverf
Carte Colori Krijtverf Facade

De Carte Colori krijtverf kleur facade komt uit de kleurenkaart Metamorfosi. Deze kleurenkaart is gebaseerd op de ontwerpen van Dutch Designers die voor een metamorfose zorgen en bevat tinten die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 5-7 m2 per liter op basis van 2 aangebrachte lagen krijtverf.

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Krijtverf
Carte Colori Krijtverf...

De Carte Colori krijtverf kleur pesca elegante komt uit de kleurenkaart Metamorfosi. Deze kleurenkaart is gebaseerd op de ontwerpen van Dutch Designers die voor een metamorfose zorgen en bevat tinten die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 5-7 m2 per liter op basis van 2 aangebrachte lagen krijtverf.

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.