Klein meubelen 

een greep uit onze collectie

Klein meubelen
Originele Chinese kruk

Originele Chinese kruk.Ben je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtig uniek en doorleeft oud krukje uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 275,00
Levering binnen 1-2 werkdagen
Kruiken & Potten
Handgeschilderde pot van...

Handgeschilderde pot van papiermache.Ben je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtige unieke pot, met de hand gemaakt van papiermache en bewerkt met patina.

€ 374,95
Geen voorraad
Klein meubelen
Unieke bloktafel van...

Unieke bloktafel van wilgenhout.Ben je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtig uniek en doorleeft item uit China gemaakt van wilgenhout en dus super stevig.

€ 352,00
Geen voorraad
Klein meubelen
Ronde bloktafel van wilgenhout

Ronde bloktafel van wilgenhout.Ben je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtig uniek en doorleeft item uit China gemaakt van wilgenhout en dus super stevig.

€ 352,00
Levertijd 1-2 werkdagen
Klein meubelen
Set van 2 unieke oude...

Set van 2 unieke oude nachtkastjes.Ben je op zoek naar bijzondere nachtkastjes, dan hebben wij ze voor jou gevonden!Prachtig uniek en doorleefde items uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 1.250,00
Levertijd 1-2 werkdagen
Krukjes & Bankjes
Originele Peking bank...

Originele Peking bank elmhout.Ben je op zoek naar een super gaaf uniek elmbankje, dan is dit wat je zoekt!Een prachtig uniek en doorleeft item uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 432,00
Geen voorraad