Klein meubelen 

een greep uit onze collectie

Klein meubelen
Unieke oud blauwe barkruk

Unieke oud blauwe barkruk.Ben je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtig uniek en doorleeft oud blauwe barkruk uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 312,75
Geen voorraad
Klein meubelen
Originele Chinese kruk...

Originele Chinese kruk.Ben je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtig uniek en doorleeft oud krukje uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 297,50
Geen voorraad
Kruiken & Potten
Handgeschilderde pot van...

Handgeschilderde pot van papiermache.Ben je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtige unieke pot, met de hand gemaakt van papiermache en bewerkt met patina.

€ 374,95
Geen voorraad
Sidetables
Sidetable met zwarte patina...

Sidetable met zwarte patina uit China.Ben je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtig uniek en doorleeft item uit China gemaakt van elmhout en super stevig.

€ 1.439,00
Levertijd 1-2 werkdagen
Salontafels
Prachtige doorleefde...

Prachtige doorleefde salontafel uit China.Ben je op zoek naar een bijzonder item, dan hebben wij het voor jou gevonden!Een prachtig uniek en doorleeft item.

€ 639,00
Levertijd 1-2 werkdagen
Klein meubelen
Set van 2 unieke oude...

Set van 2 unieke oude nachtkastjes.Ben je op zoek naar bijzondere nachtkastjes, dan hebben wij ze voor jou gevonden!Prachtig uniek en doorleefde items uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 1.250,00
Levering in overleg.