Carte Colori Universele Primer Powder Vergroten

Carte Colori Universele Primer Powder

€ 39,49

Levering binnen 1-2 werkdagen.

De Carte Colori universele primer kleur powder komt uit de kleurenkaart Maquillage. Deze kleurenkaart is gebaseerd op make-up tinten en bevat kleuren die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Zo creëer je een stijlvolle authentieke sfeer.

Rendement: 6-8 m2 per liter afhankelijk van type ondergrond en absorptie

More details

Meer informatie

Carte Colori Universele Primer op kleur is een hoogkwalitatieve acrylaat primer voor binnen en buiten om de hechting op moeilijke ondergronden te verhogen. De primer is toepasbaar op oude laklagen, niet bloedende (tropische) houtsoorten en –niet bloedende houten vloeren, muren, MDF, kunststof kozijnen maar ook op alle moeilijke ondergronden zoals beton, betonvloeren, kunststof, keramische tegels, glas, nonferro metalen (zink, koper, roestvrij staal, aluminium).

De Carte Colori Universele primer is uiterst geschikt voor oude alkydhars verven, snel drogend, makkelijk overschilderbaar en ontwikkeld volgens de laatste meest duurzame en milieuvriendelijke technieken.

Wilt u de Carte Colori Universele Primer laten aanbrengen door Jett Wonen? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Meer productinformatie over universele primer vindt u onder het tabblad download.

Accessories