Carte Colori Universele Primer Pesca Elegante Vergroten

Carte Colori Universele Primer Pesca Elegante

€ 44,70

Levering binnen 1-2 werkdagen.

De Carte Colori universele primer kleur Pesca Elegante komt uit de kleurenkaart Metamorfosi. Deze kleurenkaart is gebaseerd op de ontwerpen van Dutch Designers die voor een metamorfose zorgen en bevat tinten die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn.

Rendement: 6-8 m2 per liter afhankelijk van type ondergrond en absorptie.

More details

Meer informatie

Carte Colori Universele Primer op kleur is een hoogkwalitatieve acrylaat primer voor binnen en buiten om de hechting op moeilijke ondergronden te verhogen. De primer is toepasbaar op oude laklagen, niet bloedende (tropische) houtsoorten en –niet bloedende houten vloeren, muren, MDF, kunststof kozijnen maar ook op alle moeilijke ondergronden zoals beton, betonvloeren, kunststof, keramische tegels, glas, nonferro metalen (zink, koper, roestvrij staal, aluminium).

De Carte Colori Universele primer is uiterst geschikt voor oude alkydhars verven, snel drogend, makkelijk overschilderbaar en ontwikkeld volgens de laatste meest duurzame en milieuvriendelijke technieken.

Wilt u de Carte Colori universele primer laten aanbrengen door Jett Wonen? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Meer productinformatie over universele primer vindt u onder het tabblad download.

Accessories