Carte Colori Metallic verf Glamour

€ 7,00

Levering binnen 1-2 werkdagen.

De Carte colori metallic verf kleur glamour komt uit de kleurenkaart Maquillage. Deze kleurenkaart is gebaseerd op make-up tinten en bevat kleuren die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Zo creëer je een stijlvolle authentieke sfeer. 

Rendement: ongeveer 8-10 m2 per liter per laag metallic verf, afhankelijk van de verwerking, ruwheid en porositeit van de ondergrond.


More details

Meer informatie

Metallic verf van Carte Colori geeft een bijzondere sfeer en is dé trend van dit moment. Het beste resultaat wordt verkregen bij aanbrengen met de kwast. Heel leuk om hier de binnenkant van een kast mee te schilderen, maar ook zeer geschikt om toe te passen op een hele wand. Naast de populaire kleur Goud uit de kleurenkaart “Gouden Eeuw” zijn er nog een aantal andere zilver, goud en koper kleurige metallics in de collectie van Carte Colori terug te vinden.

Ook nieuw is de kleur Messing, een mooie goudgele metallic die ook heel leuk is om toe te passen in de woonkamer. De verf is heel sterk en door de glans ook zeer goed afneembaar.

Wilt u de Carte Colori Metallic verf laten aanbrengen door Jett Wonen? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Meer productinformatie over metallic verf vindt u onder het tabblad download.

LET OP! Dit product wordt speciaal voor u op kleur gemaakt en wordt niet retour genomen.

Accessories