Carte Colori Verf 

Carte Colori Collezione

Carte Colori is sinds 1995 dé leverancier van traditionele Italiaanse kalkverf en stucproducten in Nederland. Deze producten zijn zowel voor restauratie als nieuwbouw geschikt. Naast deze authentieke kalkverf en stucproducten heeft Carte Colori ook andere verfsoorten ontwikkeld, zoals krijtverf, lakverf, matte afwasbare muurverf (projectverf), vloerverf, decoratieve verf en beschermende vernis.

een greep uit onze collectie

Kalkverf
Carte Colori Kalkverf...

De Carte Colori kalkverf kleur artichaut komt uit de kleurenkaart Verde. Deze kleurenkaart is gebaseerd op de mediterrane groentinten en bevat kleuren die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 4-5 m2 per liter op basis van twee aangebrachte lagen kalkverf.

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Kalkverf
Carte Colori Kalkverf Lagune

De Carte Colori kalkverf kleur lagune komt uit de kleurenkaart Verde. Deze kleurenkaart is gebaseerd op de mediterrane groentinten en bevat kleuren die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn.  Rendement: ongeveer 4-5 m2 per liter op basis van twee aangebrachte lagen kalkverf.

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Kalkverf
Carte Colori Kalkverf Absinthe

De Carte Colori kalkverf kleur absinthe komt uit de kleurenkaart Verde. Deze kleurenkaart is gebaseerd op de mediterrane groentinten en bevat kleuren die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 4-5 m2 per liter op basis van twee aangebrachte lagen kalkverf.

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Kalkverf
Carte Colori Kalkverf Salvia

De Carte Colori kalkverf kleur salvia komt uit de kleurenkaart Verde. Deze kleurenkaart is gebaseerd op de mediterrane groentinten en bevat kleuren die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 4-5 m2 per liter op basis van twee aangebrachte lagen kalkverf.

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Kalkverf
Carte Colori Kalkverf Sable

De Carte Colori kalkverf kleur sable komt uit de kleurenkaart Ocre. Deze kleurenkaart is gebaseerd op de prachtige zonnige Italiaanse dorpen en steden en bevat tinten die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 4-5 m2 per liter op basis van twee aangebrachte lagen kalkverf.

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Kalkverf
Carte Colori Kalkverf Toscane

De Carte Colori kalkverf kleur toscane komt uit de kleurenkaart Ocre. Deze kleurenkaart is gebaseerd op de prachtige zonnige Italiaanse dorpen en steden en bevat tinten die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 4-5 m2 per liter op basis van twee aangebrachte lagen kalkverf.

€ 7,00
Levering binnen 1-2 werkdagen.