Kandelaars  

een greep uit onze collectie

Kandelaars
Hangkandelaar groot

Hangkandelaar groot, deze prachtige s kandelaars zijn hand gesmede en van zeer zware kwaliteit. De kandelaar is 100% metaal. Deze kandelaar os verkrijgbaar in de kleur metaal en roest. De afmeting van de kandelaar is 27 cm. 

€ 32,50
Geen voorraad
Kandelaars
Hangkandelaar stompe kaars

Hangkandelaar stompe kaars. Deze hangkandelaar is machinaal vervaardigd en heeft een strakke lijn. De afmeting is 21 cm. Deze hangkandelaar past mooi in een glazen windlicht.

€ 17,95
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Kandelaars
Metalen Cups voor kandelaars

Metalen cups voor kandelaars. Alle metalen cups passen op de hangkandelaren, wandkandelaren, tafelkandelaren en vloerkandelaren. Hier mee voorkomt u dat kaarsen vet gaat lekken dit wordt opgevangen in de cup. Het leuke van deze cups is dat er nu ook een waxinelichtje in de kandelaren past.

€ 8,50
Levering in overleg.
Woonaccessoires
Garenspoel kandelaar

Garenspoel kandelaar, een super sfeervol en origineel item.Deze garenspoelen zijn erg leuk om te gebruiken als kandelaar en leuk om cadeau te geven met een pakje korte kaarsjes.Alle garenspoelen zijn uniek en verschillen in afmeting en kleur.

€ 4,95
Levering binnen 1-2 werkdagen
Kandelaars
Metalen waxinehouder

Metalen waxinehouder. Deze waxinehouder is volledig met de hand uitgesneden. Door het leuke patroon ontstaat er een leuk licht effect wanneer het waxine kaarsje brandt.  De afmeting van de metalen waxinehouder is: 10 x 7 x 7

€ 9,95
Op voorraad
Kandelaars
Olielamp kandelaar

Olielamp kandelaar van verweerd metaal. Deze kandelaar is gemaakt van een orgineel oude olie lamp. Leuk om zowel op te hangen als neer te zetten. Ook prachtig te decoreren met andere accessoires. De afmeting van deze olielamp kandelaar is: 18 x 10 x 10

€ 9,95
Levering binnen 1-2 werkdagen