Kandelaars  

een greep uit onze collectie

Kandelaars
Houten kandelaar Pinar A001

Houten kandelaar voor stompe kaars in de kleur ash grey. De kandelaar is voorzien van een metalen cup voor het inbranden. De hoogte van de kandelaar is 50 cm de doorsnede is 12,5 cm

€ 47,50
Leveringen binnen 1-2 werkdagen.
Kandelaars
Hangkandelaar metaal XXL

Hangkandelaar metaal XL voor een stompe kaars. Deze hangkandelaar is op ambachtelijke wijze hand gesmede.  De hoogte van deze hangkandelaar is 28 cm.

€ 65,00
Levering in overleg.
Kandelaars
Wandkandelaar Metaal XL

Wandkandelaar metaal XL. Een strak design met een knipoog naar het landelijke. De wandkandelaar is op een ambachtelijke wijze gesmede. De afmeting is 70 cm hoog en 50 cm breed.

€ 89,95
Levering in overleg.
Kandelaars
Hangkandelaar klein

Hangkandelaar klein, deze prachtige s kandelaars zijn hand gesmede en van zeer zware kwaliteit. De kandelaar is 100% metaal. Deze kandelaar os verkrijgbaar in de kleur metaal en roest. De afmeting van de kandelaar is 21 cm. 

€ 27,50
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Kandelaars
Hangkandelaar groot

Hangkandelaar groot, deze prachtige s kandelaars zijn hand gesmede en van zeer zware kwaliteit. De kandelaar is 100% metaal. Deze kandelaar os verkrijgbaar in de kleur metaal en roest. De afmeting van de kandelaar is 27 cm. 

€ 32,50
Levering in overleg.
Kandelaars
Hangkandelaar stompe kaars

Hangkandelaar stompe kaars. Deze hangkandelaar is machinaal vervaardigd en heeft een strakke lijn. De afmeting is 21 cm. Deze hangkandelaar past mooi in een glazen windlicht.

€ 17,95
Levering binnen 1-2 werkdagen.