Houten accessoires 

een greep uit onze collectie

Klein meubelen
Unieke set chinese deuren

Unieke set chinese deuren. Deze originele set is na al die jaren buiten zoveel mooier en heeft inmiddels een  prachtige stoere en doorleefde uitstraling.

€ 1.567,00
Levering in overleg.
Krukjes & Bankjes
Originele Peking bank elmhout

Originele Peking bank elmhout.Ben je op zoek naar een super gaaf uniek elmbankje, dan is dit wat je zoekt!Een prachtig uniek en doorleeft item uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 315,00
Levertijd 1-2 werkdagen
Woonaccessoires
Wooden wall shel

Prachtig wandrek met 6 lade's van Aura Peeperkorn.Dit wandrek is gemaakt van oud teak hout en heeft een antraciete kleur.

€ 192,50
Levertijd 1-2 werkdagen
Klein meubelen
Originele Shanxi kist VERKOCHT

Originele Shanxi kist. Deze originele oude Shanxi kistheeft een prachtige stoere en doorleefde uitstraling en heeft een schitterende patina.

€ 875,00
Geen voorraad
Klein meubelen
Set van 2 unieke oude...

Set van 2 unieke oude nachtkastjes.Ben je op zoek naar bijzondere nachtkastjes, dan hebben wij ze voor jou gevonden!Prachtig uniek en doorleefde items uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 1.250,00
Levering in overleg.
Meubels
Uniek venster/paneel elmhout

Uniek venster/paneel elmhoutBen je op zoek naar een Uniek venster/paneel van elmhout? En wil je iets unieks toepassen in je interieur?Dan is dit een venster voor jou! Een prachtig uniek en doorleeft item uit China gemaakt van elmhout en dus super stevig.

€ 1.819,00
Levertijd 1-2 werkdagen